Trăiți-vă visul pe insula Afroditei!

Stilul de viață mediteranean nu mai este doar un vis. Din cauza inflației prețurilor din Ungaria, prețul unui imobil de pe coasta din Cipru în multe cazuri este deja mult mai avantajos decât ofertele din Budapesta sau Balaton. Bineînțeles cumpărarea unui imobil din străinătate nu pare a fi o sarcină simplă. Rezolvarea actelor de proprietate și birocrația în multe cazuri pot fi un obstacol greu de trecut. Privilege Properties Srl. s-a înființat cu scopul de a ajuta pe cei dornici să-și găsească casa de vis pe insula Afroditei.

Împreună cu colegii mei am oferit ajutor deplin Clienților noștri la cumpărarea multor imobile, de la alegerea lor până la luarea în folosință. 

Firma noastră vinde doar imobilele, proiectele Partenerilor verificați, cu acte în regulă, executanți fără datorii, fără costuri ascunse. Pentru clienții noștri asigurăm consultanță juridică gratuită, cazare pentru vizionarea imobilelor, respectiv însoțitor vorbitor limba maghiară engleză și română! În închirierea imobilelor oferim ajutorul partenerilor noștri, diamondresidence.hu

În numele meu și al echipei Privilege Properties așteptăm interesul Dumneavoastră!

Cu respect:

denis3.jpg


Denis Zincsenko

Director Comercial

 

Privilege Properties S.R.L.

Sediu: Municipiul Oradea, Strada Constantin Dobrogeanu Gherea, Nr.16, Birone A3, Ap. 8A, Judet Bihor

Nr. înregistrare: J5/1986/2020

Nr. fiscal: 43250051

Tel.: +40 740 167297