În curând se va finaliza proiectul numit Carrington ELITE Residence, fiind compus din 2 clădiri cu aproape 40 de apartamente, fiecare dintre ele fiind modernă, spațioasă, iar executanții fac totul ca ,clipele petrecute aici să fie plăcute proprietarilor. Apartamentele proiectului Elite Residence se construiesc în centrul orașului Kyrenia.

Kyrenia este cel mai frumos oraș din Ciprul de Nord, cu o istorie bogată încă din sec. 10 î.Hr. Orașul era unul dintre cele nouă regate cipriote. Zidurile străvechi, castelurile, mănăstirile, cetatea din Kyrenia, portul în formă de potcoavă cu vedere minunată la apus – toate acestea oferă momente de neuitat tuturor vizitatorilor. În trecut aici stăteau vilele venețienilor, iar în zilele acestea au fost înlocuite de baruri, cafenele, restaurante primitoare. În spatele orașului se înalță muntele magnific Kyrenia, având la poalele ei, pe coasta mării apartamente și alte locuri de cazare atrăgătoare. Pe plaja magnifică a acestui oraș liniștit, de la est la vest se găsesc ștranduri cu nisip și case de vacanță superbe.

 

Nu departe de aici se situează cel mai nou proiect din cadrul ansamblului ELITE Residence, care va fi predat în iulie. Cum reiese și din denumire, aceste apartamente extravagante, moderne, spațioase, cu ferestre panoramice, cu 1+1, 2+2 sau 3+3 camere, nu sunt doar o casă ideală, dar ele reprezintă totodată și o oportunitate de investiție excepțională.

 

Verificați locuințele disponibile din cadrul acestui proiect și să faceți parte din senzația de viață ciprană!