Bucurați-vă de senzația de viață cipriotă în vila Almaria Resort!

Imobilele construite din materiale de calitate, aflate la doar 700 de metri de marea azuire, sunt caracterizate de folosirea spațiilor în mod inovativ, respectiv de funcții moderne! Vilele din cadrul complexului Almaria Residence asigură relaxarea perfectă, iar combinația stilului modern și a comfortului luxos ne va da acea experiență de neuitat care ne va fermeca cu totul!

Vilele cu 3 sau 4 dormitoare au 104-172 mp, plasate pe terenuri cu dimensiuni perfecte, unde ne stă totul la dispoziție pentru a avea parte de relaxarea bine meritată. Avem deasemenea loc amenajat pentru grătar sau barbeque, piscină privată și parcare, iar de pe acoperișul verde putem avea parte în fiecare zi de panoramă superbă spre Marea Mediterană!

Cele mai minunate ștranduri ale insulei sunt la distanță de o plimbare, numeroasele magazine și restaurantele cu bucătărie tradițională și internațională promit experiențe culinare de neuitat celor care vizitează insula dragostei! Nici șoseaua pricipală nu este departe, astfel, condițiile necesare unei vieți cotidiene decente sunt completate și de prezența școlilor internaționale, respectiv spitalelor, la doar 5-10 minute distanță.

 

Experimentați cu noi sentimentul vieții din Cipru, despre care am vorbit de atâtea ori!

Puteți lua legătura cu noi AICI!

 

PUNCTUL DE VEDERE AL CLĂDIRII ȘI PROPRIETĂȚI GATA DE ALMARIA RESORT!