Moneda:
GBP
Informații despre Cyprus

Frumusețile proiectului Mythical din Protaras

 

Proiectul Mythical Sand se desfășoară în 3 faze, pe o suprafață mai mare de 6000 m2, la doar 500 de metri de plaja Malama. Pe acest teritoriu imens au primit loc mai multe locații de socializare, precum parcuri, locuri de joacă, locuri de plimbare, respectiv pentru iubitorii sporturilor putem aminti pista  de alergare, parc fitnes și sală de antrenament. În perimetrul proiectului Mythical Resort fiecare va găsi programul pentru gusturile sale! Comfortul proprietarilor este asigurat de centrul de Spa, saună, masaj, cele trei piscine de interior, respectiv exteror pentru copii și adulți, zonele de agrement, baruri și restaurante. Totodată trebuie să amintim și parcările private cu cartelă care stau la dispoziția proprietarilor sau a celor cazați în aceste 350 de imobile ale proiectului. 

Vizionați filmulețul despre proiectul Mythical:

 

Urmăriți cele mai noi imagini despre ultimul imobil disponibil din cadrul proiectului Mythical Sand:

Aparament de 63,35 mp, la parter, amenajat modern, cu 2 dormitoare și 1 baie, având terasă de aproape 16 mp, la doar 7 km de orașul Ayia Napa, în Protaras!

 

https://www.ciprusiingatlanok.hu/hu/ingatlanok?ref=23391

 

 

 

 

Data management settings

Our website uses cookies necessary for basic operation. You can enable other cookies for wider functionality (marketing, statistics, personalization). You can find more detailed information in the Privacy Policy.