Moneda:
GBP
Informații despre Cyprus

Raport actual despre Cipru!

Exact acum o săptămână am ajuns acasă de pe insula dragostei, din Cipru! Ne-am îmbogățit cu trăiri noi și contrar zvonurilor totul a decurs fără probleme. Pentru cei care încă sunt precauți în legătura cu accesul pe insulă, acum împărtășim experiențele noastre din această săptămână petrecută acolo.

Din Budapesta am făcut 2 ore și 20 de minute până pe aeroportul din Larnaca. Avionul a fost aproape plin cu pasageri. Având la noi cardul Cyprus Flight Pass, am trecut în fața unei camere termice, în 10 minute am și ieșit din incinta aeroportului.

În timp ce suntem pe autocarul de transfer vedem că vremea este însorită iar termometrele indică 36-37 de grade. Am vizitat ștradurile vestite, ca Nissi, sau plaja cu calificativ Blue Flag, Fig Tree Bay unde nisipul este alb, am constatat că apa este foarte limpede și are temperatură plăcută de 27-28 grade. Plajele în general sunt pline, dar șezlongurile sunt așezate la distanță de 1-1,5 metri unul față de celălalt. În restaurante și magazine folosirea măștilor de protecție este în continuare obligatorie. 70-80% din hoteluri și restaurante sunt deja deschise iar numărul turiștilor a crescut semnificativ față de iunie. Prețurile de cazare au scăzut un pic față de sezonul trecut, prețurile în restaurante nu s-au schimbat. A pornit și viața de noapte: parcurile de distracții și barurile sunt pline. Scăderea numărului de turiști a rezultat la faptulcă că putem ajunge mai repede la anumite destinații. Deci, într-o zi avem posibilitatea de a participa la mai multe programe.

Am verificat cum avansează proiectele noastre în Protaras, Ayia Napa:

Construcțiile avansează foarte bine. Pentru viitorii proprietari este o veste bună că imobilele care sunt de închiriat, și în aceste vremuri instabile funcționează la plină capacitate.

Proiectul Mythical – pentru mai multe informații accesați oferta noastră sau luați legătura cu colegii noștri!

Mythical Sand

Mythical Spa

 

Data management settings

Our website uses cookies necessary for basic operation. You can enable other cookies for wider functionality (marketing, statistics, personalization). You can find more detailed information in the Privacy Policy.