Moneda:
GBP

Întrebări frecvente

De ce merită să cumpărăm imobil în Cipru?

După Sicilia și Sardinia, Cipru este a treia cea mai mare insulă de pe Marea Mediterană. Insula d.p.d.v. geografic aparține de Asia, dar d.p.d.v. cultural și politic ea aparține de Europa.

Cipru este o insulă foarte frumoasă, aici a ieșit Afrodite dintre valuri, urmele ei se regăsesc peste tot.

Cipru nu este doar o insulă mediteraneană magnifică, dar este totodată și o regiune aflată în dezvoltare dinamică. Plajele și ștrandurile de pe insulă au renume mondială, iar odată cu creșterea numărului de turiști au început și investițiile explozive ale infrastructurii și ale construcțiilor de imobile pe toată insula. De-alungul coastei se construiesc hoteluri, drumuri, ștranduri, parcuri, centre de golf, înconjurate de unități de servire de calitate înaltă.

În acest moment imobilele sunt accesibile încă la preț decent, apartamentele și locuințele fiind potrivite la fel și pentru a servi ca investiție, ele putând fi închiriate aproape sigur pe o perioadă de 8 luni pe an.

Firma noastră, Privilege Properties Srl s-a înființat cu scopul de a oferi Clienților sprijin în tot procesul de cumpărare a celor mai bune imobile de pe insula Cipru.

Cum pot cumpăra un imobil?

Firma noastră, Privilege Properties vă ajută la alegerea imobilului din Cipru și în desfășurarea întregului proces de vânzare-cumpărare. Colegii noștri experimentați ajută la evaluarea exigențelor Dumneavoatră, la alegerea imobilului potrivit, respectiv în realizarea efectivă a cumpărării.

Am ales un imobil pe placul meu, ce se va întâmpla?

Colegii noștri vă vor contacta în curând pe una dintre posibilitățile de contact pe care ne-ați lăsat, după care la o întâlnire stabilită de comun acord o să vă furnizeze detalii despre posibilitățile disponibile.

Am posibilitatea de a vedea imobilul la fața locului?

Bineînțeles, Dumneavoastră și Partenerul Dvs. veți fi însoțiți de colegul nostru până în Cipru, unde vă asigurăm cazare gratuită pentru trei nopți. Cheltuiala Dumneavoastră rămân bilete de avion, respectiv valoarea transferului din Aeroportul Larnaca.

Care este procesul cumpărării?

Primul pas este achitarea unui avans (acont), care de obicei este 2000 - 5000 Euro, valabilă timp de o săptămână. În cazul în care în acest termen nu va avea loc cumpărarea, acontul nu se mai returnează.

La semnarea contractului se plătește 30 % din valoarea totală, iar suma rămasă se va achita în termen de 1 - 2 ani, fără dobândă, termenul depinzând de constructor.

Dacă aveți alte întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă stăm cu plăcere la dispoziție, consultantul nostru juridic vă răspunde la toate întrebările aferente contractării.

Sunt și alte cheltuieli în afară de valoarea imobilului?

Da, există de obicei aceleași cheluieli care apar la cumpărarea unui imobil din România.

De obicei apar următoarele cheltuieli, sumele exacte vă putem comunica doar înainte de cumpărarea imobilului ales.

- onorariul avocatului din Cipru 

- taxa locală

- TVA (redus)

- costurile montării unei apometre, respectiv a contorului de curent

Valori exacte vă putem furniza după aflarea imobilului ales, vă rugăm să ne contactați!

În ce valută pot să plătesc?

Plata este posibilă în Euro, Lire sterline sau Dolari americani.