Moneda:
GBP

Sea Front Iskele

De la 275 000 GBP
Descriere

Specialitatea proiectului nostru de lux Seafront este că este al doilea astfel de complex de pe coasta Long Beach din nordul Ciprului, care este situat direct pe malul mării de un albastru strălucitor. Ferestrele și terasele imense ale apartamentelor spațioase și însorite oferă o priveliște unică asupra mării azurii mângâind ușor plaja cu nisip auriu.

Poteca duce între palmieri și leandri înfloriți la șezlonguri primitoare aliniate pe plajă sub umbrele care oferă umbră. Întindeți-vă pe una dintre ele și bucurați-vă de sunetul moale al mării în soarele strălucitor sau scufundați-vă în valurile calde, veți experimenta o relaxare de neegalat.


Apartamentele noastre cu un dormitor, conectate la grădină și cu un dormitor la mansardă, cu terasă pe acoperiș, sunt construite cu spații spațioase și design modern. În mijlocul grădinii imense și frumoase, înconjurată de clădiri, piscina și restaurantul și cafeneaua oferă mâncare delicioasă.

 

Program de plată:

5 % - DEPOZIT pana la finalizarea contractului
Plătibil la momentul semnării contractului: 35 %
Plătibil până la livrarea cheii: 30 %
Până la finalizarea proiectului, în rate lunare sau trimestriale fără dobândă
Plata la momentul predarii cheilor: 30 %


Alte costuri:

+ onorariu de avocat 1.800 GBP
+ 5% TVA
+ 0,5 % comisioane
+ 6 % prima jumătate a înregistrării în cartea funciară / + 6 % a doua jumătate (opțional)
+ 1.800,- - 2.400,- GBP pentru conectarea utilităților

Contactați-ne

Proprietății proiectului
Sea Front 1+1 LOFT - }Trikomo / Iskele
De la 275 000 GBP
Sea Front Iskele - 1+1 Loft - Trikomo / Iskele
Data management settings

Our website uses cookies necessary for basic operation. You can enable other cookies for wider functionality (marketing, statistics, personalization). You can find more detailed information in the Privacy Policy.