Situat pe coasta de nord-est a Ciprului de Nord, în regiunea Esentepe, cazarea elegantă și modernă a comunității oferă vedere spectaculoasă la grădini frumoase, la munte, la valea verde, la piscine și la Marea Mediterană strălucitoare. Cel mai apropiat aeroport este Ercan (45 de minute). Alternativ, puteți alege Aeroportul Larnaca, care se află la aproximativ 1,5 ore de mers cu mașina.

Sun Valley este o comunitate de tip "mini-oraș" împărțită în două părți, Sun Valley Mountainside, care cuprinde șase proiecte, și Sun Valley Seaside, cu două proiecte în construcție. În timp ce Sun Valley Seaside este încă în construcție, Sun Valley Mountainside, care este aproape 100% finalizat, rezidenții se bucură de un stil de viață liniștit, mediteranean, aproape de natură.

Indiferent dacă locuiți în Sun Valley Seaside sau Sun Valley Mountainside, veți avea acces deplin la toate facilitățile și piscinele comunității și la toate facilitățile acesteia.

 

 • TARO Restaurant & Bar este restaurantul din incinta Sun Valley, care a devenit foarte popular în ultimii doi ani. Marca distinctivă a Taro este mâncarea de calitate, cu o selecție excelentă pentru micul dejun, prânz și cină, oferind o varietate de preparate din bucătăria internațională, cocktailuri clasice și o cramă excelentă cu vinuri selecte din întreaga lume.
   
 • Nimic nu este mai important decât să-i faci pe copii fericiți, motiv pentru care avem un loc de joacă în aer liber pentru a maximiza distracția copiilor. Noul loc de joacă este situat lângă terenul de tenis. În timp ce copiii se joacă pe terenul de joacă, părinții se pot relaxa și se pot bucura de o masă delicioasă în restaurantul și barul nostru TARO, în timp ce au grijă de copiii lor.
   
 • Piscina Waterfall este piscina principală situată în Pine Valley Village și este prima piscină construită și finalizată în urmă cu șase ani, dar este în continuare piscina preferată atât de rezidenți, cât și de oaspeți. Chiar lângă ea se află barul Taro Pool Bar, unde puteți comanda băuturi, gustări sau alte băuturi răcoritoare în timp ce vă petreceți timpul la piscină.
   
 • La Sun Valley Mountainside veți găsi 3 piscine infinity, fiecare cu o lungime de 47 m, cu vedere încântătoare la mare și la munte, situate într-o oază de lux și apartamente cu design modern.
   
 • Piscina încălzită în aer liber Elegance, situată în centrul Sun Valley Mountainside, oferă o piscină de 20 m lungime, perfectă pentru o baie dimineața devreme, o baie la apus de soare seara sau pentru orice gimnastică acvatică pe care o doriți. Cel mai bun lucru este că vă puteți bucura de această piscină și iarna, deoarece va fi încălzită la aproximativ 27 C.

 

VIZUALIZAȚI TOATE APARTAMENTELE NOASTRE DE VÂNZARE ÎN SUN VALLEY ȘI SOLICITAȚI O OFERTĂ!