Moneda:
GBP

#23632 - Orga Homes - Studio Suite

Suprafață 39 m2
Camere 1
Etaj 0

Apartament de 39 mp cu o camera cu terasa spatioasa de minim 30 mp. Piscina infinită de 3,5 x 2,5 metri se îmbină cu orizontul!

Fiecare dintre apartamente, care sunt eșalonate unul deasupra celuilalt, are propria piscină, fie că este garsonieră, 1+1 sau living + apartament de lux cu 2 sau 3 camere. Proprietarii apartamentelor se pot relaxa în piscină și se pot bucura de priveliște, în timp ce cerul albastru fără nori al Ciprului aproape se îmbină cu miile de nuanțe ale Mării Mediterane.

De la 185 000 GBP
Contactați-ne
Fișa de date
Identificare 23632
Tipul Apartament studio
Condiție În construcție
Localitate Kyrenia / Girne
Suprafață 39 m2
Numere de camere 1
Etaj 0
Vedere la Vedere la mare
Balcon Disponibil / Da
Elevator Indisponibil
Accesibil pentru persoane cu dizabilități Nu
Distanța până la coasta mării 800 m
Parcare Pe stradă
Curte/ Grădină Indisponibil
Piscină Disponibil / Da
Descriere

Orga Homes este construit special pentru cunoscători. Proiectul exclusiv se face excepțional prin amplasarea și designul exterior și interior. Clădirile cu două etaje în stil grecesc, alb-turcoaz, construite pe un deal înclinat, oferă o panoramă de neegalat atât asupra mării, cât și asupra munților. Fiecare dintre apartamente, care sunt eșalonate unul deasupra celuilalt, are propria piscină, fie că este garsonieră, 1+1 sau living + apartament de lux cu 2 sau 3 camere. Proprietarii apartamentelor se pot relaxa în piscină și se pot bucura de priveliște, în timp ce cerul albastru fără nori al Ciprului aproape se îmbină cu miile de nuanțe ale Mării Mediterane.

 

Designul interior unic include podeaua din microbeton colorat, precum și marginile rotunjite ale scărilor și ușilor în stil mediteranean, precum și mobilierul și echipamentele de lux. Cea mai luxoasă clădire a proiectului găzduiește restaurantul cu preparate autentice și piscina infinită de pe terasa de pe acoperiș. Proiectul modern, înconjurat de flori și copaci parfumați, se află la doar 4 minute de mers cu mașina de plaja Orga, unde multe servicii îi așteaptă pe cei care vor să se relaxeze.

 

Prima etapă va fi gata în prima jumătate a anului 2025

A doua etapă va fi gata în a doua jumătate a anului 2026

Data management settings

Our website uses cookies necessary for basic operation. You can enable other cookies for wider functionality (marketing, statistics, personalization). You can find more detailed information in the Privacy Policy.