Deja Blue este o stațiune ecologică cu adevărat unică, situată pe coasta de est a orașului Kyrenia, în zona Bahceil. Amplasat într-o locație primordială pe malul mării, această stațiune incredibilă este situată pe peste 100.000 de metri pătrați de teren, unde vor fi amenajați doar 12.000 de metri pătrați. Oferind vederi fantastice neîntrerupte ale mării, ca să nu mai vorbim de priveliștile la munte personalizate.

Alcătuit din 229 de proprietăți rezidențiale, dintre care există 3 proiecte de proprietăți diferite în cadrul acestui proiect / stațiune, care variază de la studiouri spațioase, apartamente incredibile cu 1 și 2 dormitoare, bungalouri spectaculoase și vila de lux, fără a uita de grădinile proaspete de fructe și plante medicinale. și asta va fi creat. Nu uitați de zidurile de piatră naturală care se îmbină armonios cu mediul natural.

Oferind proprietarilor și oaspeților un mediu privat pentru a se bucura de acces la o fermă inteligentă de acvaponie și o serie de servicii și facilități gestionate - centru spa, centru anti-îmbătrânire și wellness, sală de gimnastică, saună, bar pe plajă, restaurant A La Carte care servește produse ecologice alimente, centru de sporturi acvatice, minimarket, piscină biologică cu apă sărată, piscină comunală olimpică, zone de joacă pentru copii, terenuri sportive multiple și multe altele.

Deja Blue este situat la doar 5 minute de mers cu mașina de un teren de golf internațional profesionist cu 18 găuri și la alte 25 de minute de mers cu mașina de Kyrenia, cu cele mai importante restaurante, experiențe comerciale, cluburi sportive și atracții culturale.

 

 

PLAN DE PLATĂ:

Poate fi rezervat cu un avans de 2000 GBP , suma care ulterior va fi inclus în prețul final.  Prin urmare proprietatea va fi retinuta timp de o luna pana la finalizarea și semnarea contractului.

- Plăti la încheierea contractului : 30% (minus depozitul/avans)

       +0,5% taxe

       + 1500 GBP onorariu avocat  (prețul include administrarea completa si depunerea cererii pentru un cumparator străin)

 

- Plată după finisare fundație : 20%

- Plată după finisare structura : 20%

- Plată după placare, vopsire , montare uși si ferestre : 20%

- Plată la finalizarea construcției : 7%

- Cu 3 luni înainte de predare la cheie se plateste : 5% TVA + taxa infrastructură /teren (depinde de dimensiunea suprafeței)

- La predare la cheie se plătește: 3% + 6%  (taxa înregistrare birou funciar)